O NAMA

Dvadeset godina iskustva u međunarodnom transportu i špediciji. Preduzeće osnovano 1992. godine, a međunarodni transport i špediciju obavlja od 2002. godine. California šped dinamično raste, specijalizovani smo za sve vidove transporta, carinjenja, logistiku i skladištenje robe. Naš poslovni model je biti firma bazirana na partnerstvu sa našim klijentima. Mi tražimo ekonomsku povoljnost za naše kupce i klijente. Naša firma ima visoko obučen kadar, kao i dobru reputaciju po pitanju kvaliteta, bezbednosti i pouzdanosti u poslovanju sa našim poslovnim partnerima.

Pružanjem kompletnih usluga, u mogućnosti smo u najkraćem roku ispuniti sve zahteve svojih klijenata, uz minimalne troškove i najpreciznije informacije.

Usluge

Stručno osoblje i razvijena mreža lokalnih i stranih saradnika, garancija je za najkvalitetnija rešenja
u području transporta, skladištenja i distribucije, kao i carinjenja robe.


Transport

Dugogodišnje iskustvo u oblasti transporta. Posedujemo sopstvena vozila EURO 6 generacije, prilagodjena potrebama različitim vrstama robe po zahtevu klijanata.

Skladištenje i logistika

Naše carinsko skladište je opremljeno po najsavremenijim standardima. Odlična tehnička opremljenost, garancija su pouzdanog skladištenja Vaše robe, a nadzor i zaštitna oprema pružaju potrebnu sigurnost.

Carinsko posredovanje

Naša carinska služba pokriva sve carinske ispostave u Beogradu kao i granične prelaze Srbije.